Încarc Evenimente

Subtitlu: Utilizarea tehnicilor indirecte în Schema Therapy

Data: 07.12.2023

Orele: 17:00 – 18:30

Locatie: ZOOM 

Plata: gratuit

Formator: Cristina Sterie

În cadrul acestui webinar îmi propun să vă arăt cum putem utiliza informații aparent banale, pentru a întelege mai bine dinamica internă a clienților și a crea o relație terapeutică bazata pe încredere. Pentru a vedea exact cum putem folosi aceste metode în practică, o să lucram cu propriul nostru material, așa că veniți pregatiți să împărtășiți și să lucrați cu conținuturi personale, chiar dacă nu intime și de profunzime. O să pornim la lucru în joacă, o să aflam chestii amuzante unii despre alții (dacă participantii vor dori să împărtășească) și apoi vom vedea cum le putem pune cap la cap într-o conceptualizare pe scheme și pe moduri, într-o manieră care să ne ajute să simtim confort, sens și energie ludică.

Despre formator: Cristina Sterie este unul din fondatorii și Președintele Institutului Român de Schema Therapy. A absolvit un Master de Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale și unul de Managementul Proiectelor Internaționale. Are formări în psihoterapie cognitiv-comportamentală, hipnoză ericksoniană, terapii scurte, EMDR, analiză tranzacțională și psihoterapie sistemică și practică psihoterapie de 15 ani. De asemenea, Cristina are o experiență vastă în lucrul cu grupurile de terapie, dezvoltare personala și suport. Ea este formator și supervizor atât în terapie cognitiv-comportamentală, psihologie clinică cât și formator și supervizor recunoscut de Societatea Internațională de Schema Therapy.

Nota: Inscrierile se vor inchide la ora 10, in dimineata zilei webinarului gratuit. Dupa aceasta ora toti cei inscrisi vor primi link-ul de Zoom prin e-mail si va rugam sa cautati si in Spam sau Promotions pentru ca se poate rataci acolo. Pentru buna desfasurare a webinarului, Echipa IRST nu va mai putea raspunde la mesaje dupa ora de incepere a webinarului si participantii care nu se alatura la fix nu vor mai putea fi primiti. Va multumim pentru intelegere!

Detalii

Dată:
07/12/2023
Oră:
17:00 - 18:30
Price:
Gratuit
Categorie Eveniment:

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top