Cum cumpar?

  • Alegerea evenimentelor

Folosind butnoul Evenimente puteti allege evenimentul la care doriti sa participati. Faceti click pe evenimentul respectiv si se va deschide o noua pagina cu detaliile evenimentului, iar in josul paginii puteti face click pe butonul Adauga in Cos pentru a-l adauga in Cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi.

Faceti click pe COSUL de Cumparaturi din partea dreapta-sus pentru a vizualiza evenimentul la care doriti sa participati. In acest meniu puteti alege cantitatea, adauga sau sterge evenimente. Faceti click pe butonul ACTUALIZEAZA pentru a se afisa totalul de plata.

  • Completare formular

Dupa vizualizarea cosului alegeti optiunea Continua cu finalizarea comenzii. Apoi pentru a trimite comanda este necesar sa completati formularul afisat si faceti click pe butonul TRIMITE. In acest moment comanda dumneavoastra a fost trimisa si puteti purcede catre plata.

Cum platesc?

  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

 

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

  • Prin Transfer bancar

Daca ati ales aceasta optiune va rugam ca dupa efectuarea transferului bancar sa trimiteti dovada platii la contact@schematherapy.ro.

  • Politica de rambursare

Suma platita pentru un eveniment poate fi rambursata cu pana la cel mult o luna inainte de eveniment si scazandu-se din ea 10% cheltuieli administrative si de organizare. Dupa acest termen, plata devine nerambursabila.

Termene si conditii de participare la eveniment

Pe tot parcursul evenimentului participantii vor adopta o conduita civilizata, cu respect atat fata de propria persoana, cat si fata de ceilalti participanti.
Pentru o cat mai buna desfasurare a evenimentului, orice nelamurire, intrebare, nemultumire sau sugestie va rugam sa le adresati organizatorilor.
Participantii vor pastra confidentialitatea asupra tuturor informatiilor aflate din studiile de caz prezentate sau in cadrul atelierelor de lucru la care participa.

Participantii se angajeaza sa nu inregistreze si sa nu transmita materialele de curs, fara acordul expres al organizatorilor si celorlalti participanti.
Participarea la eveniment presupune asumarea responsabilitatii pentru propriile trairi si gestionarea acestora. Nerespectarea acestor termene si conditii confera dreptul organizatorilor de a limita participarea la eveniment a persoanei in cauza.

ATENTIE! Facturile sunt generate automat cu informatiile completate de dvs. in formularul de inscriere. Facturile NU SE VOR MODIFICA ULTERIOR.