Încarc Evenimente

Data: 19.11.2020

Orele: 10:00 – 11:30

Locatie: ZOOM

Plata: gratuit

Facilitator: asist. univ. dr. Petrișor Țepurlui

Petrișor Țepurlui este psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală, cu o experiență terapeutică de peste 20 de ani. Format inițial sub îndrumarea doamnei prof. univ. dr. Irina Holdevici, și-a continuat pregătirea cu formări în Psihoterapie Analitică Jungiană, în Hipnoză Ericksoniană, în Psihoterapie Strategică și multe alte cursuri și formări de scurtă durată. Pasiunea pentru Schema Therapy i-a fost trezită de manualul lui Jeffrey Young, descoperit în anul 2008, urmarea naturală fiind aducerea în România a unui formator certificat schema therapy și inițierii, cu ajutorul acestuia, a primei formări certificate internațional în Schema Therapy. În prezent, Petrișor Țepurlui este psihoterapeut certificat internațional în Schema Therapy de nivel avansat, formator și supervizor, fiind preocupat de conexiunile Schema Therapy cu alte orientări din cel de-al treilea val, precum DBT sau ACT.

În cadrul acestui webinar Petrișor își propune să vă prezinte câteva particularități ale intervenției focalizate pe scheme în tulburarea de stres posttraumatic și în special în Complex PTSD, o tulburare mai nou intrată în vocabularul psihoterapeuților și încă ne-clasificată în DSM.

Se vor face câteva delimitări conceptuale și diagnostic diferențial și se vor exersa câteva tehnici de autoreglare strict necesare în obținerii acelei ferestre de toleranță în care persoanele traumatizate au mari dificultăți să rămână.

Dacă timpul va permite, veti exersa și o imagerie de restructurare a amintirii traumatice, cu accent pe modalitățile de împuternicire a victimei și depotențare a agresorului.

Obiective:

· Identificarea Complex PTSD și diferențierea de PTSD

· Înțelegerea caracteristicilor intervenției bazate pe scheme în Complex PTSD

· Identificarea provocărilor și dificultăților lucrului cu Complex PTSD

 

Multumim pentru interesul acordat evenimentelor noastre! Datorita numarului mare de inscrieri ne vedem nevoiti sa inchidem posibilitatea de acces. Va promitem ca vom reveni cu astfel de evenimente!

Detalii

Dată:
19/11/2020
Oră:
09:00 - 11:30
Eveniment Category:

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top