Încarc Evenimente

Data: 26.11.2020

Orele: 18:00 – 19:30

Locatie: ZOOM

Plata: gratuit

Facilitator: Cristina Sterie

Cristina Sterie este președintele Institutului Român de Schema Therapy, terapeut avansat de Schema Therapy, trainer și supervizor. Ea are o experiență de 15 ani ca psihoterapeut, trainer si supervizor si formări în psihoterapie cognitiv-comportamentala, analiză tranzacțională și hipnoză ericksoniana. Cristina este pasionată si de practica Yoga, urmând numeroase cursuri și workshop-uri în acest domeniu.

Acest webinar este rezultatul îmbinării pasiunii ei pentru terapia schemelor și pentru practica Yoga. Cristina își propune ca această întâlnire să fie cât mai practică și aplicativă, îmbinând noțiuni de terapia schemelor cu noțiuni de lucru corporal și practici de auto-îngrijire, inspirate din sistemul Yoga.

În cadrul acestui webinar veți avea nevoie mai puțin de pix și hârtie, ci mai degrabă de haine comode, o salteluță de Yoga, tălpi goale și o cameră doar pentru voi. Este mai puțin important dacă sunteți flexibili sau experimentați în exercițiu corporal, întrucât webinarul va fi adaptat nevoilor fiecăruia. Dacă sunteți interesați despre cum să vă folosiți corpul pentru a învăța să aveți mai bine grijă de voi și de nevoile voastre emoționale, atunci vă așteptăm să vă alăturați Cristinei.

 

Multumim pentru interesul acordat evenimentelor noastre! Datorita numarului mare de inscrieri ne vedem nevoiti sa inchidem posibilitatea de acces. Va promitem ca vom reveni cu astfel de evenimente!

Detalii

Dată:
26/11/2020
Oră:
18:00 - 19:30
Eveniment Category:

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top