Încarc Evenimente

Data: 10.12.2020

Orele: 18:00 – 19:30

Locatie: ZOOM

Plata: gratuit

Facilitator: Roxana Nicolau

Roxana Nicolau este Vicepreședinte al Institutului Român de Schema Therapy, psihoterapeut, trainer și supervizor certificat de Societatea Internațională de Schema Therapy.

Webinarul „Prinși în capcana simbiozei” va aborda din perspectiva terapiei centrată pe scheme aspecte legate de clienții care:

· Au dificultăți în a menține granite emoționale sănătoase în relația cu familia sau partenerul.

· Au dificultăți în definirea propriei identități și percep uneori un sentiment de pierderea a direcției și a controlului asupra propriei vieți.

· Descriu în mod constant un sentiment de sufocare în preajma familiei.

· Resimt vinovăție și tristețe în urma încercărilor de a ieși din relația de simbioză cu familia.

Acest webinar se adresează psihoterapeuților, psihologilor clinicieni, consilierilor și altor profesioniști din domeniul sănătății mintale care lucrează cu persoane aflate în procesul de dezvoltare personală și își doresc să înțeleagă și să mențină limite sănătoase în relațiile lor, inclusive provocări la granița relației terapeutice. Participanții vor avea posibilitatea să facă o reflecție personală asupra modului în care această schema de simbioză ar putea să afecteze relațiile lor profesionale în lucrul cu acești clienți.

 

 

Multumim pentru interesul acordat evenimentelor noastre! Datorita numarului mare de inscrieri ne vedem nevoiti sa inchidem posibilitatea de acces. Va promitem ca vom reveni cu astfel de evenimente!

Detalii

Dată:
10/12/2020
Oră:
18:00 - 19:30
Categorie Eveniment:

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top