Încarc Evenimente

Coordonatori curs: Cristina Sterie și Roxana Nicolau

Limba în care se va susține cursul: Română

Durata: 6 zile – 40 ore (prezența este obligatorie)

Organizare: Modul intensiv – 2 – 7 August 2021 între orele 09:00 – 17:00

Costuri: 3000 RON – se pot plăti în doua tranșe

Se acordă 40 credite de formare continuă din partea Colegiului Psihologilor din România.

 

Cursul se adresează tuturor celor interesați de terapia schemelor, profesioniștilor care lucrează cu pacienți cu tulburări de personalitate și celor care vor să își diversifice abilitățile de lucru cu pacienții dificili sau aceia care nu răspund la planuri clasice de tratament.

 

Pentru cei care sunt interesați de certificarea oferită prin intermediul Societății Internaționale de Schema Therapy e nevoie de câteva precizări:

  • Certificarea poate fi oferită doar celor care au absolvit un Master în domeniu și au un atestat de liberă practică ca psihoterapeut în țara în care practică psihoterapia.
  • În plus față de acest curs de formare este nevoie și de un număr de ore de supervizare. În funcție de tipul de certificare pentru care se optează, acestea pot fi 20 sau 40 de ore. Pentru mai multe detalii puteți consulta pagina schematherapy.ro – certificare si supervizare, sau pagina Societății internaționale de Schema Therapy- https://schematherapysociety.org/

 

 

Despre Coordonatori:

Cristina Sterie este unul din fondatorii și Președintele Institutului Român de Schema Therapy. A absolvit un Master de Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale și unul de Managementul Proiectelor Internaționale. Are formări în psihoterapie cognitiv-comportamentală, hipnoză ericksoniană, terapii scurte, EMDR, analiză tranzacțională și psihoterapie sistemică și practică psihoterapie de 15 ani. De asemenea, Cristina are o experiență vastă în lucrul cu grupurile de terapie, dezvoltare personala și suport. Ea este formator și supervizor atât în terapie cognitiv-comportamentală, psihologie clinică cât și formator și supervizor recunoscut de Societatea Internațională de Schema Therapy

Roxana Nicolau este unul din fondatorii și Vicepreședintele Institutului Român de Schema Therapy. A absolvit un Master de Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale. Are o experiență de 15 ani în psihologie clinică și psihoterapie individuală și de cuplu. Roxana este formator și supervizor atât în terapie cognitiv-comportamentală, psihologie clinică cât și formator și supervizor recunoscut de Societatea Internațională de Schema Therapy.

 

Terapia Schemelor este o modalitate terapeutică integrativă, dezvoltată de Jeffrey Young pentru pacienții care nu reușeau să aibă rezultate satisfăcătoare prin terapia cognitiv-comportamentală clasică. Apoi, această orientare terapeutică s-a extins, mai întâi în utilizarea cu pacienții cu tulburări de personalitate, (în special borderline și narcisică) și în prezent este aplicată și studiată în relație cu o multitudine de prezentări clinice. Studiile clinice demonstrează eficiacitatea crescută a acestei abordări terapeutice și o încadrează în rândul terapiilor recomandate în a fi utilizate cu pacienții cu patologie de personalitate și nu numai.

Detalii

Începe:
02/08/2021 @ 09:00
Se termină:
07/08/2021 @ 17:00
Price:
lei1,500.00- lei3,000.00
Eveniment Category:

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top