Încarc Evenimente

Titlu: Happy Child – Happy Life

Data: 19.12.2023

Ora: 18:00 – 19:30

Locație: ZOOM

Plata: gratuit

Nevoia de spontaneitate de joc e o nevoie emoțională de bază, o nevoie crucială în conturarea stării de bine, de echilibru, de bucurie și poftă de viață. Dacă am transpune în cuvinte exprimarea ei ar suna adesea cam așa: am nevoie să mă bucur, să simt plăcere și relaxare și să simt că e ceva firesc să am parte de ele, am nevoie să mă exprim spontan să îmi exprim „jucăușenia” și îmi doresc să simt și să experimentez perspectiva pozitivă a vieții!

Webinarul propus se doreste a fi un periplu experiențial focusat pe metode de împlinire a acestei nevoi, pe efectele pe termen scurt și lung, pe importanța ei în viața noastră! Și pentru că e sezonul…acest webinar va fi jucăuș și Christmasy!

 

Facilitatori: Diana Teodorescu

Diana Teodorescu este psiholog clinician și psihoterapeut, trainer și supervizor în CBT și profesor asociat al Univ. A.I Cuza Iasi din 2003.

In International Society of Schema Therapy Diana este Trainer si Supervizor in ST-Individual, ST-copii si adolescenti, ST- de grup, precum și membru în ST-Children and Adolescents Committee.  Deasemenea Diana este directorul primului program ST-CA in Romania “Romanian Program in Schema Therapy for Children and Adolescents” și coordonatorul al Filialei Iasi a Institutului Roman de Schema Therapy.

Nota: Înscrierile se vor închide la ora 10, in dimineața zilei webinarului gratuit. După această oră toți cei înscriși vor primi link-ul de Zoom prin e-mail si va rugam să căutați și în Spam sau Promotions pentru ca se poate rătăci acolo. Pentru buna desfășurare a webinarului, Echipa IRST nu va mai putea răspunde la mesaje după ora de începere a webinarului și participanții care nu se alătură la fix nu vor mai putea fi primiți. Va mulțumim pentru înțelegere!

Detalii

Dată:
19/12/2023
Oră:
18:00 - 19:30
Price:
Gratuit
Categorie Eveniment:

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top