Încarc Evenimente

Limba în care se va susține cursul: Română

Durata: 6 zile – 40 ore (prezența este obligatorie)

Organizare: 2 module a cate 3 zile: 23, 24, 25 Februarie si 10, 11, 12 Mai intre orele 09:30 – 17:30

Costuri: 3600 RON (daca se face plata unica pentru ambele module) sau doua transe de cate 2000 RON, platite inainte de fiecare modul.

Se acordă 40 credite de formare continuă din partea Colegiului Psihologilor din România.

Institutul Roman de Schema Therapy are placerea de a va anunta un nou grup de formare in Terapia Schemelor. Evenimentul va fi sustinut de 3 specialisti acreditati la nivel avansat in terapia schemelor, recunoscuti de Sociatatea Internationala de Terapia Schemelor ca Traineri si Supervizori:

  • Cristina Sterie este terapeut avansat de terapia Schemelor, Trainer si supervizor, presedintele Institutului Roman de Schema Therapy si Coordonator International de Certificare al ISST
  • Roxana Nicolau este terapeut avansat de terapia Schemelor, Trainer si supervizor, vice-presedintele Institutului Roman de Schema Therapy si Coordonator National de Certificare al ISST

Schema Therapy sau terapia schemelor este o modalitate terapeutica integrativa, dezvoltata de Jeffrey Young pentru lucrul cu acei clienti care aveau dificultati in a obtine rezultate in terapia cognitiv-comportamentala clasica. Tocmai din acest motiv, Schema Therapy se adreseaza persoanelor care au deja un atestat de libera practica in psihoterapie si care lucreaza deja cu clienti, fiind interesati de o supra-specializare care sa ai ajute in lucrul cu tulburarile de personalitate si clientii cu simptomatologie rezistenta in fata altor modalitati terapeutice. Flexibilitatea acestei modalitati terapeutice si radacinile variate pe care le are in alte forme de terapie precum terapia gestalt, terapia relatiilor obiectuale si teoria atasamentului, o face o modalitate terapeutica trans-diagnostica, eficienta si usor de adaptat conform nevoilor fiecarui client. Schema Therapy se dovedeste utila atat pentru intelegerea clinica a dificultatilor clientilor dar si pentru gasirea unor modalitati de interventie croite individual, respectand in acelasi timp structura specifica terapiilor cognitiv-comportamentale si importanta relatiei terapeutice spcifica terapiilor relationale si experientiale.

Pentru cei care sunt interesați de certificarea oferită prin intermediul Societății Internaționale de Schema Therapy e nevoie de câteva precizări:

  • Certificarea poate fi oferită doar celor care au absolvit un Master în domeniu și au un atestat de liberă practică ca psihoterapeut în țara în care practică psihoterapia.
  • În plus față de acest curs de formare este nevoie și de un număr de ore de supervizare. În funcție de tipul de certificare pentru care se optează, acestea pot fi 20 sau 40 de ore. Pentru mai multe detalii puteți consulta pagina schematherapy.ro – certificare si supervizare, sau pagina Societății internaționale de Schema Therapy- https://schematherapysociety.org/

Daca nu aveti un Master in psihologie clinica sau psihoterapie sau nu detineti un atestat de libera practica in psihoterapie, va puteti inscrie la formare, dar nu puteti sa intrati in procesul de certificare recunoscut de catre Societatea Internationala de Schema Therapy. Acest lucru il veti putea face repetand formarea de baza la un moment ulterior, dupa ce indepliniti cumulativ cele doua conditii. Institutul nostru asigura o reducere de 50% pentru cei care decid sa reia formarea de certificare tot in cadrul IRST.

Cursul va fi sustinut in format hibrid. Pentru cei care vor participa on-line este nevoie sa stiti ca prezenta si participarea este obligatorie pe durata intregului curs, ca si cum ati fi in sala de curs. De aceea va rugam sa va concectati la curs doar dintr-o camera in care sunteti singuri, aveti intimitate si aveti la dispozitie resursele de care veti avea nevoie pentru participarea la curs (va fi nevoie sa folositi mai multe scaune, diverse jucarii etc.)

Locatia cursului va fi anuntata ulterior celor inscrisi, si care opteaza pentru cursul fata-in-fata.

Detalii

Începe:
februarie 23 @ 09:00
Se termină:
februarie 25 @ 17:00
Price:
lei2,000.00- lei3,600.00
Categorie Eveniment:

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top