Încarc Evenimente

Data: 15.12.2022
Orele: 18:00 – 19:30
Locație: ZOOM
Plata: Gratuit
Facilitator: Cristina Sterie

Pot schemele construi un scenariu de viata?

Schemele sunt tipare care s-au dezvoltat in trecut, ca raspuns la interactiunea dintre temeperamentul innascut al copilului si mediul in care acesta a trait, dar mai ales felul in care mediul a indeplinit si a raspuns nevoilor emotionale de baza ale acestuia.

Felul in care copilul invata sa gestioneze aceste experiente timpurii, ii modeleaza nu doar tipul de reactie si interactiunile din prezent, dar, fara a avea constiinta schemelor, va determina inclusiv scenariul dupa care, ca adult, isi va trai viata, in ciuda a ceea ce isi doreste constient.

Chiar daca vrem sa admitem sau nu, noi ne scriem scenariile de viata devreme in dezvoltarea noastra, si schemele noastre joaca un rol important in acest scenariu. Sunt decizii pe care le luam devreme in viata si care devin moduri de coping mai tarziu, influentand felul in care ne lasam prinsi in capcana schemelor.

In acest webinar vom explora deciziile timpurii si felul in care ele influenteaza cum ne traim prezentul si cum ne planificam viitorul. Ne vom focusa pe cai prin care sa devenim constienti de acest scenariu si cum el se coreleaza cu schemele si modurile.

Despre trainer:

Cristina Sterie este presedintele Institului Roman de Schema Therapy, Psiholog principal, specializat in psihologie clinica, psihoterapie cognitiv-comportamentala si schema therapy, formator si supervizor.

Nota: Biletele se pot rezerva gratuit pana in ziua evenimentului la ora 11.00 iar linkul de participare va fi transmis pe adresa de email a detinatorului in aceeasi zi.

Detalii

Dată:
15/12/2022
Oră:
18:00 - 19:30
Price:
Gratuit
Eveniment Category:

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top