Încarc Evenimente

Data: 8.12.2022
Orele: 18:00 – 19:30
Locație: ZOOM
Plata: Gratuit
Facilitator: Diana Teodorescu

Diana Teodorescu este psiholog clinician si psihoterapeut, psiholog specialist în psihologie educaționala.  Este formator si supervizor Schema therapy pentru copii și adolescenți in cadrul IRST și ISST; formator și supervizor CBT în cadrul IFTECC Iasi unde coordonează programele de formare continua pentru copii și adolescenți. Are o experienta de 20 de ani în lucrul cu copiii și adolescenții și deasemenea o experiența didactica universitara și de formator, similară.

Lucrul cu grupurile de copii este pe cât de fascinant și satisfăcător, pe atât de complex si provocator! În acest workshop vom puncta câteva aspecte esențiale ale structurării unui program terapeutic de lucru cu grupul de copii, vom reliefa specificitatea principiilor schema therapy în acest context, și vom exemplifica cu tehnici, metode și exemple modalitățile concrete de lucru. Evident pentru a lucra cu grupurile de copii este important sa ne acordam la principiile stadiilor de dezvoltare construim programe flexibile de dezvoltare a competenţelor emoţionale şi sociale.

Vom analiza cum gândim structura unui program terapeutic,  în functie de criteriile avute şi în funcţie de obiectivele setate.  Schema Therapy este un model care ne ajută să îmbinăm strategii minunate prin care să structurăm şi să îmbinăm   metode şi tehnici terapeutice pentru construirea unor programe de dezvoltare personală flexibile şi adaptate nevoilor beneficiarilor. Şi pentru că familia joacă un rol essential în dezvoltarea armonioasă a personalităţii copiilor, vom puncta câteva aspecte ale lucrului cu grupurile de părinți.

Detalii

Dată:
08/12/2022
Oră:
18:00 - 19:30
Price:
Gratuit
Categorie Eveniment:

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top