Încarc Evenimente

Reușită și Durere – drama copilului performant


Data:
11.11.2020

Orele: 18:00 – 19:30

Locatie: ZOOM

Plata: gratuit

Facilitator: Diana Teodorescu

– Psihoterapeut certificat in Schema Therapy-Advanced Level, International Society of Schema Therapy

– Formare complementară în Schema Therapy pentru copii și adolescenți, în curs de certificare ISST

– Coordonator IRST Filiala Iași

– Psihoterapeut, formator si supervizor specializat în terapii cognitiv comportamentale, IFTECC Iași

-Psiholog specialist și supervizor în psihologie educațională

Specialiştii care lucrează cu copii au în faţa lor două provocări: copilul şi dificultăţile cu care se prezintă, pe de o parte şi părinţii acestuia, sistemul familial din care provine, pe de altă parte. Când un terapeut stă faţă în faţă cu un copil sau un adolescent, stă faţă în faţă cu originile dezvoltării schemelor disfuncţionale şi asistă la dinamica consolidării lor.

În ultimii ani ne confruntăm tot mai mult cu familii focusate pe reușita și performanța copilului, pe aportul de imagine adus familiei, pe metode de a  determina copilul să reușească într-o lume atât de competitivă (cu cele mai bune intenții).

Astfel ajungem să lucrăm în terapie cu copii și adolescenți anxioși, deprimați, în burnout sau care nu știu cine sunt ei dincolo de ambițiile părinților.

În acest workshop vom analiza, pornind de la simptomatologia cu care acești copii ni se adresează,  predispozițiile de schemă, modurile de schemă manifestate. Vom trasa împreună câteva repere în intervenția terapeutică și în coachingul cu părinții acestor copii.

 

Detalii

Dată:
11/11/2021
Oră:
18:00 - 19:30
Price:
Gratuit
Eveniment Category:

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top