Încarc Evenimente

Data: 18.11.2021

Orele: 18:00 – 19:30

Locatie: ZOOM

Plata: gratuit

Facilitator: Andreea Pastin

Scena profesională, cu exigențele de performanță, presiunea, stresul și conflictele pe care le generează, oferă un teren propice pentru punerea în scenă a schemelor dezadaptative timpurii, împreună cu stilurile de coping și modurile de schemă asociate lor.

Odată activate, schemele dezadaptative funcționează asemeni unor capcane în care individul cade în mod repetat. Pentru a ieși din capcană, angajatul va apela la strategii de acțiune familiare și automate, pentru că ele îi inspiră un sentiment de control. Un angajat are, de obicei, un număr limitat de strategii dezadaptative favorite pe care le folosește în mod predilect și care se catalizează într-un rol profesional disfuncțional. Acest rol ajunge ca o semnatură profesională a respectivului angajat.

Webinar-ul de față își propune să prezinte:

  • rolurile profesionale disfuncționale întâlnite mai frecvent pe scena organizațională;
  • impactul acestora asupra performanței și asupra relațiilor profesionale;
  • mecanismele din culise care le alimentează.

Folosind perspectiva Schema Therapy, veți descoperi ca în spatele rolului profesional/ măștii desfășurat pe scenă, se află un set de nevoi nespuse, amintiri dureroase, capcane nedescoperite, precum și un potențial care așteaptă să fie văzut și valorificat.

Odată înțelese aceste roluri și mecanisme, veți vedea cum tehnicile Schema Therapy pot fi folosite pentru intervenție atât la nivel individual, cât și la nivel interpersonal.

Cine sunt eu?

Mă numesc Andreea Păstin și lucrez ca psiholog organizațional (Chief Happiness Officer într-un startup din industria gaming-ului) și ca psihoterapeut. Am absolvit Facultatea de Psihologie, în cadrul Universității din Timișoara. Mi-am continuat apoi studiile cu un master în Psihologia Organizațională și Resurse Umane la Universitatea București și cu formarea în psihoterapie. Inițial, m-am specializat în Psihoterapia Cognitiv Comportamentală, iar mai apoi mi-am extins interesul către Schema Therapy,  Acceptance and Commitment Therapy, Analiza Tranzactională și tehnici de Mindfulness. Clienții mei din cabinet sunt adulți care se confruntă cu acuze din sfera anxietății, tulburărilor de personalitate, epuizării (burnout) și stresului profesional. În paralel, am avut mereu diverse colaborări cu instituții, atât din mediul privat, din cel non-guvernamental, cât și din sectorul public, hrănindu-mi astfel și interesul pentru sfera organizațională.

 

Detalii

Dată:
18/11/2021
Oră:
18:00 - 19:30
Price:
Gratuit
Eveniment Category:

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top