Încarc Evenimente

Data: 22.09.2022

Orele: 18:00 – 19:30

Locatie: ZOOM 

Plata: gratuit

Facilitator: Tijana Mirovic

Trauma comună conține aspecte ale traumei primare și secundare și descrie experiențele clinicienilor expuși la aceeași traumă comunitară ca și clienții lor.

Tijana Mirović deține un doctorat în psihologie clinică și este acreditată ca terapeut ST la nivel avansat, trainer și supervizor (ISST), terapeut Familie Sistemică și terapeut CBT/Rational Emotiv Comportamental (Associate Fellow al Albert Ellis Institute). Până în 2019 a fost profesor asociat la Universitate și a deținut și gestionat un centru de consiliere (Centrul de consiliere Mozaik) în Belgrad, Serbia din 2009. În 2016, dr. Mirović a fondat Schema Therapy Center Belgrad (primul centru de terapia schemelor acreditat din regiune) și ulterior a organizat cursuri acreditate și supervizari în Serbia, Grecia, Bulgaria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Macedonia de Nord, Muntenegru și Egipt. În plus, Tijana este creatorul proiectului „Trauma – povestea noastră”, autoare și gazdă a seriei „Trauma Heroes” și „ZOOMing Trauma”, redactor-șef al publicațiilor profesionale publicate de Mozaik și Schema Therapy Center Belgrad. Ea a fost autor/coautor al „Setul de carduri de terapia schemelor”, trei cărți, șapte capitole de carte și numeroase lucrări de cercetare legate de schema therapy sau traumă.

Detalii

Dată:
22/09/2022
Oră:
18:00 - 19:30
Price:
Gratuit
Eveniment Category:

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top