Încarc Evenimente

Janis Briedis este psiholog și psihoterapeut recunoscut de Societatea Britanică de Psihologie și are o experiență de peste 10 ani de lucru în cadrul Serviciilor Naționale de Sănătate din Marea Britanie. Este psihoterapeut acreditat de către Societatea internațională de Schema Therapy și practică de asemenea, psihoterapie senzorio-motorie, psihoterapie cognitiv-comportamentală, mindfulness, terapie centrată pe compasiune și EMDR, toate acestea informate de teoria și tratamentul traumei.

Janis are o experienta extinsă de lucru cu trauma complexă, disocierea, tulburările de personalitate și dificultățile relaționale. Ține cursuri de formare în terapia schemelor și terapie cognitiv-comportamentală atat în privat cât și pentru University of East London, University of Hertfordshire si Essex University.

În acest workshop Janis va integra tehnici de lucru corporal și va arata felul în care utilizarea acestora ne pot îmbogăți practica de terapia schemelor și ne pot ajuta să aprofundăm aspecte la care nu avem acces prin tehnicile clasice.

La finalul workshop-ului cursanții vor putea să:

  • Înteleagă conceptul de traumă și cel de traumă complexă, a rolului pe care corpul îl joacă în traumă, inclusiv substratul neurobiologic al traumei și fragmentarea Sinelui.
  • Recunoască barierele în lucrul cu corpul – atât pentru client cât și pentru terapeut.
  • Identifice factorii declanșatori pentru reacțiile corporale și modurile aferente.
  • Vindece Modurile de Copil prin tehnici de auto-reglare emotională centrate corporal.
  • Crească eficiența tehnicilor de imagerie prin centrarea pe senzațiile corporale
  • Aplice intervenții somatice pentru setarea de limite și dezvoltarea unui simț al Sinelui mai puternic
  • Faciliteze dezvoltarea unui Mod de Adult Sănătos în plan somatic

Acesta va fi un workshop experiențial și participanții vor fi invitați să se implice, aducând propriile procese ca răspuns la materialele prezentate și participând activ la exercițiile experiențiale.

Participantii care vor participa on-line vor fi invitati sa faca echipe de cate 2 pentru a putea participa la exercitiile din cadrul acestui workshop, evident in limita in care acest lucru este posibil.

Avand in vedere situatia creata de pandemie, in sala vor putea participa doar acele persoane ce detin un certificat verde COVID si se angajeaza sa poarte pe toata durata workshopului masca de tip FFP2.

Costuri:

1700 RON – taxa generală

1500 RON – pentru cei care au urmat deja un program de formare în ST sub egida AHPCC, HOLO sau a Institutului Român de Schema Therapy.

Inscrierea se va face prin formularul de pe site si participantii vor trebui sa bifeze optiunea de participare: on-line sau fata in fata.

Workshop-ul va fi sustinut în limba Engleză și nu va beneficia de traducere.

Workshop-ul va primi 25 credite din partea Colegiului Psihologilor din România.

Locația: va fi comunicată ulterior participanților si este dependenta de restrictiile din perioada evenimentului.

Detalii

Începe:
04/03/2022 @ 09:30
Se termină:
06/03/2022 @ 17:30
Price:
lei1,700.00
Categorie Eveniment:

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top