Încarc Evenimente

Data: 02.12.2021

Orele: 18:00 – 19:30

Locatie: ZOOM

Plata: gratuit

Facilitator: Roxana Nicolau

Roxana Nicolau este psiholog clinician și psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România, trainer și supervizor în CBT și Schema Therapy. Din anul 2012 este membru activ în International Society of Schema Therapy și recent a fost numită National and Regional Certification Coordinator. În ultimii ani a deținut poziția de Vicepreședinte a Institutului Român de Schema Therapy, al cărui membru fondator este și face parte din comitetul director al ARTCC.

Mai mult decât toate de mai sus încearcă în fiecare zi să fie un părinte suficient de bun pentru Eric cât și pentru propriul copil interior.

Webinarul „Conexiune indisponibilă – 50 de umbre ale evitării” va aborda din perspectiva terapiei centrată pe scheme aspecte legate de clienții care:

  • Au un comportament evitant și dificultăți în conectarea emoțională cu partenerul/a, prietenii sau proprii copii.
  • Sunt în relații cu parteneri indisponibili din punct de vedere emotional și suferă în relațiile respective, de multe ori având credința că ceva este în neregulă cu ei de atrag mereu persoanele nepotrivite.
  • Au un atașament nesigur sau evitant și doresc să înțeleagă cum anume atracția și chimia cu anumite persoane din viața lor are legătură cu felul în care au fost văzuți, validați, iubiți și protejați în copilărie.
  • Doresc să afle mai multe despre nevoile emoționale de bază și despre diferite forme sub care se deghizează strategiile noastre de a evita suferința 

Acest webinar se adresează psihoterapeuților, psihologilor clinicieni, consilierilor și altor profesioniști din domeniul sănătății mintale care lucrează cu indivizi, cupluri, grupuri. Webinarul poate spune ceva interesant pentru orice persoană aflată în procesul de dezvoltare personală, are un istoric de relații dificile și care își dorește să înțeleagă mai multe aspecte ale evitării și indisponibilității emoționale ca măsură de evitare a suferinței.

Detalii

Dată:
02/12/2021
Oră:
18:00 - 19:30
Price:
Gratuit
Eveniment Category:

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top