Încarc Evenimente

Data: 09.12.2021

Orele: 17:00 – 18:30

Locatie: ZOOM

Plata: gratuit

Facilitator: Cristina Sterie

De prea multe ori psihopatia si narcisismul sunt confundate cu increderea in sine si puterea personala. De multe ori, persoanele cu trasaturi de personalitate narcisice, si chiar si cele cu trasaturi antisociale, exercita o fascinatie si o admiratie in randul oamenilor, acestea fiind considerate adesea charismatice si sarmante.

Pentru unele persoane este greu sa deceleze intre increderea sanatoasa in sine si aroganta pornita dintr-un mecanism de coping de tip supra-compensare. Hotararea si perseverenta pot fi adesea usor confundate cu determinarea izvorata dintr-un interes exclusiv personal si egoist care exclude interesele altora si poate chiar sa dauneze acestora.

Capacitatea de a cere lucruri pentru sine poate starni admiratia celor carora le lipseste aceasta abilitate, si poate sa determine trecerea facila cu vederea a unor atitudini lipsite de consideratie si empatie.

In acest webinar gratuit, Cristina va discuta despre asertivitate, narcisism si trasaturi antisociale din perspectiva terapiei schemelor. Ea va vorbi despre schemele principale pe care le regasim la aceste tipuri de personalitati patologice si despre motivele pentru care genul acesta de trasaturi exercita fascinatie si admiratie din partea unora.

In cadrul acestei discutii vom aborda si ceea ce se ascunde in spatele mastii sociale, originile acestor tulburari si modalitatile prin care putem face diferenta intre sanitate psihica si incredere in sine sanatoasa si mecanismele de supra-compensare.

Vom vorbi si despre cum putem sa tinem piept acestor persoane si cum putem invata sa dezvoltam o incredere in sine sanatoasa si o atitudine asertiva, mentinandu-ne echilibrul psihic si capacitatea de a fi empatici.

Cristina este presedintele Insitutului Roman de Schema Therapy, terapeut avansat de Schema Therapy, formator si supervizor certificate de Societatea Internationala de Schema Therapy, psihoterapeut cognitive-comportamental si psiholog clinician, cu o practica de peste 15 ani atat in lucrul cu clientii individuali, cu grupurile si in activitati de predare si formare.

Detalii

Dată:
09/12/2021
Oră:
17:00 - 18:30
Price:
Gratuit
Eveniment Category:

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top